Turku Kustom Show palaa kotiin !

Vaikka Turku Kustom Show oli viime kesänä menestys Liedon Parmaharjun maalaismaisemissa, päädyimme palauttamaan Kustom Shown takaisin turkulaisille.

Pitkämäessä sijaitseva entisen Pukkilan kaakelitehtaan alue antaa tapahtumalle varmasti oman industriaalin ilmeen, rappioromantiikkaa unohtamatta.

Palautamme tapahtuman sisältöä vanhaan hyväksi havaittuun suuntaan: eri ajoneuvoluokat ryhmitellään kokonaisuuksiksi ja VIP-parkki eriytetään. Jokaisesta luokasta palkitaan yksi.

Myös vierailijoille on lähistöllä parkkitilaa, eikä kaupungin ydinkeskustasta ole pitkä matka vaikka tulisi paikan päälle kävellen.

Portit aukeavat yleisölle kello 12:00, ruokapuolesta vastaa Dogs & Deli, bändeinä tulittavat Belly Tanks ja Grasshammer Deluxe. Huikea päivä huipentuu palkintojen jakoon.

Liput 10€ (vain käteinen), ja vanhaan malliin alle 15-vuotiaat pääsevät vanhemman kanssa ilmaiseksi sisään.

Aiheeseen liittyvät myyntikojut saadaan sijoitettua hyvin alueelle. Jos tahdot alan myyjänä mukaan vaatimatonta korvausta vastaan, ota yhteyttä. Pate: 040 562 8909.

Tähän mennessä mukaan ilmoittautuneet: Nippelit, veevee retro, Kopteri, Jungle Records, StyleRide,  bikers for veterans, Primer, V-Twincity/H-D Turku, Dogs & Deli. Myös Pekka Wizzz paikalla siveltimineen!

BÄNDIT:

Tänä vuonna tapahtumamme bändikattaus noudattaa takavuosiemme ideologiaa: juurimusaa paikallisien/ aloittelevien esiintyjien voimin.

Belly Tanks on neljän alun perin Turun suunnalta tulevan nuoren miehen muodostama hilpeä orkesteri. Yhtyeen ilmaisu nojaa lähinnä Neobillyyn, ja perinteiseen rockabillyyn vanhan koulun psychovaikuttein. Vuoden 2016 perustamisen jälkeen yhtye on keikkaillut paikallisesti ja esiintynyt ansiokkaasti suuremmissakin yleisötapahtumissa. Lainakappaleiden lisäksi kuullaan poikien itse säveltämiä esityksiä. Kahden laulajan bändissä olo tuo kivaa vaihtelua esiintymiseen. Tätä orkesteria ei kannata missata!

Grasshammer Deluxe on myös turkulaispohjainen orkesteri, jonka oma kuvaus ilmaisustaan on vapaasti käännettynä ”hobo country -lauluja menetetyistä sieluista, ylettömästä alkoholin käytöstä ja sielunvihollisesta.” Yhtye on julkaissut jo muutamia äänitteitä, mutta parhaimmillaan tällainen rujo poljenta on tietysti livenä. Järjestäjätkin odottavat innokkaasti kuulevansa yhtyeen tiukkaa yhteissoittoa tapahtumassamme.

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN:

Otamme vastaan ennakkoilmoituksia näyttelykalustosta. Varsinainen autonäyttely eli Rod &Custom alue on pyhitetty – 64 – ja sitä ennen tehdyille autoille. VIP – parkkiin pääsee uudemmillakin erikoisuuksilla.

Paikalle saapuneiden, ilmoittautuneiden kesken arvotaan autoille 2 x 50€ ja moottoripyörille 10 x 20€ bensakortteja.

Pistäkää vaikka viestiä, vaikka Whatsappia päivällä laitteen tiedoin& kuvin varustettuna ja soittaa voi mieluiten illalla. Ari Talus: 050- 5336546.

OSOITE:

Pitkämäenkatu 9, 20250 Turku

MAP